Et par fine buketter

20140522-050448.jpg
I går var det 17.mai-buketter til gi-bort-pris på dagligvarebutikken der jeg handler, og siden jeg kunne trenge noen friske blomster, ble det til at jeg kjøpte med meg et par hjem. Og med litt oppdeling og dandering, ble det to fine buketter ut av det likevel, uten noe som helst preg av nasjonaldagsfarger. Det er ofte mulig å gjøre gode kjøp av blomster og planter på tilbud. Særlig gjelder dette sommerblomster og stauder. For noen år siden, da jeg anla hage, kjøpte jeg nesten bare det – billige hageplanter på tilbud. Og resultatet ble at jeg fikk etablert hagen mye raskere enn jeg ellers ville ha gjort. For når plantene er så billige, er det overkommelig å kjøpe med seg en del hjem. Det gjelder bare å smøre seg med tålmodighet, og besøke hageutsalgene hyppig mot slutten av sesongen. Plantene kan se litt pjuskete så sent, men de tar seg raskt opp når de kommer i jorda. Jeg har også ganske gode erfaringer med å kjøpe planter på innvandringsbutikker. Der er ofte plantene råbillige.

20140522-050505.jpg

20140522-050515.jpg

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: