Noen bilder fra hagen i mai

20140520-201055.jpg

20140520-201104.jpg
I det siste har det vært et veldig fint vær her, og nå har det virkelig blitt fart på blomstringen ute i hagen. Tulipanene har kommet opp, og påskeliljer, perleblomst og primula blomster. Jeg nyter å sitte ute disse fine vårdagene. Og for første gang i år må jeg i gang med å klippe plenen, nå har den blitt skikkelig lang. Gressklipperen må nok frem. Plenen er forøvrig full av gule løvetann. I mange år har jeg kjempet en utrettelig kamp mot løvetannen, men den kommer igjen – år etter år. Jeg har prøvd alle mulige slags råd, for eksempel kokende vann og edikk, – og jeg har brukt løvetannstikker og dratt løvetannen opp med roten. Plenen har blitt noe bedre, men jeg har (dessverre) kommet til at det er sprøying som funker best. Men om jeg går løs på plenen igjen i år med sprøytemiddel er jeg usikker på, – jeg vil helst ha en giftfri hage. Så kanskje må løvetannstikkeren til pers igjen. Uansett så er det mye hagearbeid som står for døren akkurat nå. Snart begynner jeg med planting og såing for fullt.

Bildene fra hagen har jeg tatt i ettermiddag.

20140520-205323.jpg

Legg inn en kommentar

%d