Ny samleside for oppskrifter

Som du kanskje har sett, så har det kommet en ny side på hovedmenyen på denne bloggen. Siden er en samleside for alle oppskrifter som jeg har lagt ut i løpet av den tiden jeg har blogget. Og det har blitt en del oppskrifter etter hvert. Faktisk så har det blitt flere enn hundre, – jeg var ganske overrasket selv over at det var så mange, da jeg telte over i forbindelse med at jeg laget siden. Og så har jeg tenkt på at det kanskje kan være vanskelig å finne frem til oppskriftene, for de er nok litt utilgjengelige med det bloggdesignet som er valgt. Derfor altså denne nye siden. Ta gjerne en titt på siden; det er mange gode og absolutt velprøvde oppskrifter å finne der:)
Her finner du linken:

OPPSKRIFTER.

Oppskrifter på sjakkruter, og mange andre kakeoppskrifter, finner du på ny samleside for oppskrifter:

20140505-094111.jpg

2 kommentarer

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: