Noen dager på Sørlandet

20140502-081024.jpg

Jeg har bevilget meg noen dagers fri, og har tatt turen ned til hytta på Sørlandet

Full vår. Om det har begynt å bli grønt i hagen hjemme på Østlandet, så har det ihvertfall blitt grønt hit jeg har kommet nå. Her er det full vår, og den har naturlig nok kommet mye lenger enn hjemme. Bjørka har for lengst slått ut, og når jeg kjørte hit så jeg tett i tett med gnistrende gule løvetann langs veikantene. I hagene blomstrer vårlige busker som magnolia, forsythia og spirea.

Og nå er jeg vel installert på hytta. I går var det en fin ettermiddag her, og selv om det var litt kaldt i luften var det helt OK å sitte ute på verandaen med et glass vin, og nyte den aller første maikvelden.

Sommerblomster i krukker. På vei hit stoppet jeg ved et planteutsalg og kjøpte med noen få sommerblomster og litt jord. Plantene har allerede kommet i jorda, og nå råder det en nesten sommerlig stemning her.

20140502-081132.jpg

20140502-081144.jpg

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: