En tur på stien

20140422-215121.jpg
Det er jo nesten en liten hverdagsopplevelse å gå tur i skogen nå om dagen. Da jeg var ute en liten tur i ettermiddag, var det fullt av blåveis langs stien der jeg gikk. Blått i blått var det langs stien i den vårgrønne skogen. Og nå er også tepper av hvitveis i ferd med å komme opp. Som jeg har skrevet om tidligere her på bloggen, så mener jeg at hvitveisen er verdens vakreste blomst. Og jeg synes nesten ingenting kommer opp mot de fantastiske vårmånedene i vårt land heller. Med hvitveis, knall gule løvetann, og lysegrønne skoger. Og duften av vår i skogen. I ettermiddag luktet det virkelig vår ute.

20140422-215134.jpg

1 kommentar

  1. Blåveisen er den vakreste av alle blomster. Og for meg er det så mang gode barndomsminner knyttet til den. Her jeg bor, vokser den dessverre ikke. Vi har uansett full vinter fremdeles 🙂

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: