En påskedag ute i hagen

20140414-011114.jpg
Det er dette jeg lengter etter hele den lange kalde vinteren. Det å kunne sette seg ut i hagen en vårdag for å drikke kaffe og for å nyte våren. Virkelig kose seg ute i vårsola, og kjenne at det lukter vår. I går på palmesøndag var det en slik nydelig vårdag her. Solen strålte over tretoppene, og mens jeg satt ute kom årets første humle summende forbi. All snøen er nå borte fra hagen. Nå blomstrer løkblomstene, og i skogkanten like ved er hvitveisene i ferd med å titte frem. Det blåste litt innimellom når jeg satt ute, men det var likevel et fint hagevær. Noen fargerike vårblomster i potter rundt om sikret påstemningen. Og når jeg først drev ute fant jeg ut at hagens plommetre skulle få på seg litt påskepynt. Og resultatet – et påskepyntet plommetre ute i hagen, kan du se her på bloggen litt senere i dag.

20140414-011142.jpg

20140414-011342.jpg

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: