På påskehandel

20140412-194430.jpg

I dag har det vært den helt store dagen for å gjøre påskehandel

Jeg kom meg tidlig opp i dag morges, og sammen med Eivind, sønnen i huset, satte jeg kursen mot Sverige for å gjøre unna årets påskehandel. Først gikk turen til Strømstad der vi skulle innom på Systembolaget, og siden måtte vi naturligvis også innom Nordby kjøpesenter for å påskehandle.

Og det viste seg at vi ikke var de eneste som hadde hadde kommet på tanken på å dra på svenskehandel i dag. Det var virkelig fullt av folk ute på farten. Det var stillegående kø helt fra hovedveien og ned til Strømstad by, og ikke minst var det en lang kø for å komme seg inn på Systembolaget. Vi sto utenfor der en god stund, men vel innenfor gikk det imponerende raskt unna likevel.

Etter handlingen på Systembolaget fant jeg ut at vi måtte ta oss en liten tur ned til havna i Strømstad, for å se hvordan det så ut der nå på denne tiden av året. Det var jo ikke så lenge siden jeg var der sist og og tok bilder utover sjøen. Dengang var det sol og sommer. Men i dag var det absolutt ikke tidspunktet for å gå tur langs havna, det både striregnet og blåste. Så turen ble veldig kort.

Inne på det påskepyntede kjøpesenteret på Nordby var det minst like mye folk som det var i Strømstad . Derfor ble det kun handling av mat og godis for oss denne gangen, og ikke så mye annen shopping, – det får bli en annen gang når det ikke er så fullt der. Men til tross for kø og handlestress; vi hadde en veldig hyggelig handletur, og underveis la vi også inn en pause og spiste godt på et av kjøpesenterets spisesteder. Og nå er forrådet blitt fyllt opp for påsken og våren:).

20140412-194242.jpg

20140412-194301.jpg

20140412-194316.jpg

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: