En fin vårhelg

20140407-161840.jpg

Denne helga har det vært regnvær og grått her jeg bor, men likevel er vårblomstene på full fart opp ute i hagen. Her noen bilder av scillaene som jeg satte i fjor høst. Nå blomstrer de som bare det, og sammen med blomstrende snøklokker, påskeliljer og hyasinter bidrar de til skikkelig vårstemning i hagen.

Ellers har helgen vært ganske rolig for meg. Jeg har fått gjort noe jeg har utsatt en god stund – nemlig vårryddingen i skap og boder. Etter skippertaket denne helgen begynner det nå virkelig å bli orden i sakene:).

I løpet av helgen har jeg også postet blogginnlegg nr 600. Tenk at det har blitt så mange! Jeg har nå blogget siden september 2012, og det å blogge har utviklet seg til å bli en veldig artig hobby for meg. Jeg koser meg med å ta bilder og skrive noen ord til. I skrivende stund har denne bloggen ca 36000 visninger, og det er jeg veldig godt fornøyd med. Takk for at du titter innom, det setter jeg veldig stor pris på:)

En riktig fin uke ønskes alle blogglesere!

Bodil:)

20140407-161848.jpg

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: