Om kokebøker og baking av boller

20140319-231600.jpg
Selv om det nå for tiden er mulig å finne all verdens forskjellige oppskrifter på nettet, er kokebøkene fortsatt veldig viktige og inspirerende i matlagingen. Jeg har et stort utvalg av gode og gamle kokebøker, og en del nye. Noen av oppskriftene i de gamle kokebøkene må sies å være litt utdaterte, med det er likevel mange veldig gode oppskrifter i disse kokebøkene. Jeg koser meg med å lese kokebøker, både gamle og nye – og får masse inspirasjon ved å lese dem. Min favorittkokebok har jeg hatt i mange år, den heter “God mat” og er skrevet av Anna Bergenstrøm.,Jeg tror den finnes i nyopptrykk også, ihvertfall på svensk, for den som kan lese det.
I går bakte jeg boller, med utgangspunkt i en lettvint, gammel og god bolleoppskrift jeg har brukt i årevis. Her er linken til den: Verdens mest lettvinte boller

20140404-135637.jpg

20140404-135658.jpg

Legg inn en kommentar

%d