En spennende handlegate i Stockholm

Her noen bilder fra fredagens handletur i i Stockholm. Jeg gikk rundt og handlet litt i området ved Østermalm, først og fremst på Nybrogatan, siden hotellet mitt lå i den gaten. Jeg er ikke noen storshopper egentlig, og handler nesten aldri dyre eller eksklusive klær, – men går heller for litt enklere klær og varer. Og langs Nybrogatan var det litt av hvert av butikker, både dyre og eksklusive, og noen ikke fullt så dyre. Jeg kjøpte noen få nye klær, og prisene var helt overkommelige. På Nybrogatan var det en kjempespennende blanding av butikker, både klesbutikker, etniske butikker, designbutikker og håndverksbutikker. Så en shoppingtur langs denne gaten kan anbefales:) Det lå forresten også mange restauranter langs gaten. Siden italiensk mat er min favoritt, vil jeg spesielt nevne her restaurant Italiano. Og ikke minst restauranten på hotellet der jeg bodde – Mornington. Også der var det veldig bra mat og god service. Bildeserien her starter ved Østermalm torg, og jeg fulgte Nybrogatan ned til Dramaten.

20140322-160436.jpg
Vårblomster på Østermalm torg. Like ved lå et Åhlens-varehus, med blant annet klesbutikker.

20140322-160507.jpg
En virkelig kjempespennende butikk – Afroart. En ny favorittbutikk! Jeg kjøpte en gul påskehøne som var laget av plastikkposer . Se bildet nedenfor av de håndlagede hønene. Butikken har også egen webshop og de leverer også til Norge. Se linken under bildet nedenfor.

20140322-160530.jpg
Afroart

20140322-160608.jpg
Fin klesbutikk – Walk in my closet.

20140322-160641.jpg
Også denne butikken – The Hobbs – var bra.

20140322-160650.jpg
Svensk sløyd. Her hadde de også veldig mange fine håndlagede ting, akkurat nå mange påsketing.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: