Forpint og besværet

20140319-203440.jpg
I dag har det ikke helt vært dagen her i gården. Jeg har bare ligget på sofaen, helt slått ut av forkjølelse. Har prøvd alle mulige kjerringråd etter tur – både hvitløk, te med sitron og honning, paracet, C-vitamin, og nesedråper osv… Nå satser jeg på at ett av dem hjelper slik at jeg er back in business i morgen. Noen pene blomster på bordet hjelper forresten alltid, enten man er forkjølet eller ikke:).

Her et lite gruk av Piet Hein som passer for dagen:

Jeg er så forkjølet, forpint og besværet,
og det er så synd og så trist,
og jeg er så syg, som ingen har været –
siden jeg var det sidst.

Og jeg ligger i sengen og tænker kun på,
at jeg har det så vederstyggeligt,
og er så elendig og mishandlet, åh!
Og det er i grunden så hyggeligt.

20140319-203509.jpg

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

2 thoughts on “Forpint og besværet

  1. Så dumt Bodil, håper du er bedre igjen! Du vet kanskje at hvitløken må innhaleres? Dvs at du må skrelle et fedd, kløve det i to og putte inn i hvert nesebor. Ta deg 15-20 minutter med dette på sofaen, og vips, du er frisk etterpå. Men du må gjøre det i det du kjenner at forkjølelsen er i anmars! Men det hjelper/lindrer etterpå også, men da må du kanskje gjenta det et par ganger. Det er nesten uvirkelig hvor stor effekt hvitløken har når du bruker den på denne måten. Verdt å prøve! Jeg har brukt det i ca 20 år, og jeg kan telle på én hånd de gangene jeg har blitt forkjølet i denne tiden, – men aner ikke hvor mange ganger jeg har vært helt på kanten, med frostrier og hodepine og muskelverk – og står opp igjen frisk etter en el to runder med hvitløk i nesen. 🙂 God bedring!

    1. Tusen takk for det gode kjerringrådet, Cecilie – det skal jeg virkelig prøve neste gang forkjølelsen kommer snikende. Jeg var virkelig utslått på onsdag, men kom meg etterhvert – og er stort sett bra nå:) Ønsker deg en fin uke:)!

Leave a Reply