Snart vår og påske

20140309-193706.jpgI går var det et så nydelig vær her, at det virkelig satte fart på lengselen mot vår og påske. Bildet over er fra påsken i fjor, som jeg tilbrakte på hytte på fjellet. Det blir nok fjellpåske i år også, og jeg håper bare at snøen holder seg slik at det vil være mulig å gå på ski.
Her i lavlandet derimot, kan snøen gjerne forsvinne så raskt som mulig for meg. For nå begynner jeg virkelig å se frem til hagesesongen. Så snart det blir mildere i været, skal jeg plante stemor og ranukler i krukker utenfor huset. Det er så koselig med litt vårblomster utenfor huset, og stemor og ranukler tåler noen minusgrader, så de vil forhåpentligvis stå der en stund. Denne uken skal jeg så smått begynne å planlegge årets hagesesong også, og kanskje det blir ett og annet blogginnlegg med hagetema denne uken:) Følg med på bloggen:) Det er nok forsatt en stund til våren kommer for fullt her jeg bor. Enda ligger det mye snø i hagen, og det er ganske kaldt om nettene.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: