Spennende med skrivekurs

20140302-211756.jpg
Etter å ha vært på reise noen dager i forrige uke, føltes det godt å ta det litt med ro denne helga. Så det var ikke så mye som skjedde hos meg, annet enn at jeg var ute og handlet, bakte boller, og ellers ordnet i huset:). OK å ha sånne helger innimellom også! Søndag ettermiddag kom den yngre garde og spiste middag, med påfølgende spising av fastelavensboller. Alt sammen var veldig vellykket og hyggelig.

Noe som jeg ellers har fått gjort denne helga, er skrive litt på en oppgave på et videreutdanningskurs som jeg tar. Som jeg tidligere har skrevet om her på bloggen, så tar jeg et nettbasert kurs i Featurejournalistikk. Jeg skriver mye både på jobb og ellers, og kurset er en fin og spennende videreutvikling. Det er veldig morsomt å lære seg nye skriveteknikker. I løpet av kurset har jeg så langt levert flere oppgaver med tilnærmingen “show don’t tell”- skriving. Vise – ikke fortelle. Og nå skal jeg snart gå i gang med et portrettintervju, – også det blir veldig interessant.Hvis du liker å skrive, så ta en titt på dette blogginnlegget som jeg skrev i fjor høst:
Litt om det å skrive

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: