Baking av fastelavensboller

20140302-134709.jpg

I går var det dagen for å bake fastelavensboller her hos meg, og oppskriften som jeg fulgte var denne store boller, som jeg la ut på bloggen her for noen uker siden. Bollene ble store, flotte og luftige! Så i ettermiddag blir det fastelavensboller til kaffen. Jeg leste i dag i en svensk nettavis (Dagens nyheter) at folk nå i større grad etterspør mindre kaker og boller. Store kaker og boller er ikke helt i skuddet, i følge den svenske avisen. Og det er jo bra, for nå for tiden er alle søte og gode saker så giga-store. Særlig gjelder gotteposer, sjokoladeplater, potetgullposer og brusflasker. Ikke særlig sunt, så det er fint hvis trenden snur og de søte sakene blir mindre. Men jeg får nok ikke gjennomslag hos ungene her i huset for å servere små fastelavensboller. Ihvertfall ikke i ettermiddag. Det får bli til neste år. Kanskje.

PS: Trykk på linkene for å se oppskriften på store boller, og for å se artikkelen fra Dagens nyheter:)

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: