Farger som frisker opp

20140223-233510.jpg
Da jeg var i København for et par uker siden, kjøpte jeg med hjem noen Marimekko-kopper og en te-boks for å friske litt opp på kjøkkenet nå som det nærmer seg våren. Marimekko er et finsk tekstilforetak kjent for sine trykte bomullsstoffer i vakre mønstre og farger, og firmaet ble grunnlagt i 1951. Tekstilene var særlig populære på 70-tallet, men er kommet i redesign blant annet på klær, stoffer og porselen de senere årene, og designet er forsatt veldig populært. Marimekko-tekstiler og mønstre husker jeg godt fra min oppvekst på 70-tallet, kanskje særlig mønsteret Unikko, som har store stilistiske blomster i friske farger (se bildet over) Mine nye Marimekko-kopper på kjøkkenet setter bokstavelig talt farge på hverdagen, og det føles bra nå som vi går mot lysere tider.

20140223-233635.jpg

20140223-233725.jpg

Sendt av

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s