Januarstemninger

20140127-072800.jpg

20140127-072434.jpg
20140127-072506.jpg
Her noen bilder som jeg har tatt i løpet av januar. Januar har vært en vekslende måned rent værmessig her jeg bor. Første del av måneden var det regnvær og mildt. Men likevel veldig fint ute på tur. Det første bildet ovenfor er tatt ved Ørfiske i Nordmarka i begynnelsen av januar. Isen hadde ennå ikke lagt seg, og ute var det et blålig lys. Senere i januar kom snøen, og det ble hvitt overalt. Januar er i grunnen en fin måned. Den er ikke så mørk som november, og heller ikke så travel som desember. I januar er alt roligere. Januar er tiden for koselige kvelder inne foran peisen, for frokost på senga og for fine vinterstemninger og turer. Og januar er måneden da dagene blir lysere og lysere.

Hvis du ønsker å se bildet større, er det bare å trykke på det:).

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: