Et par dager med enkelt hytteliv

20131230-093556.jpg
Jeg har beveget litt på meg, og har dratt et par dager ned til hytta på Gjeving. I går da jeg kom hit, var det et aldeles nydelig desembervær her, – helt vindstille og mildt, og tok ikke lang tid før hytta ble varm. Her blir det noen dager med et enkelt hytteliv, god mat og forfriskende turer langs sjøen.

20131230-093622.jpg

Sendt av

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s