En romjulsdag

20131228-181849.jpg
Det er romjulsdag, og jeg har kommet meg hjem igjen etter å ha tilbrakt de første juledagene sammen med familien i min gamle hjemby. Her hjemme er det et heller trist julevær. Det regner og blåser kraftig ute; faktisk har vinden vært så sterk i dag at det har knaket i hele huset, og selv de store grantrærene i skogen utenfor har bøyd seg i vinden. Et uvanlig vær her ved skogkanten. Så det har ikke fristet å gå ut, i stedet har dagen blitt tilbrakt inne. Jeg leser i bøkene som jeg fikk til jul, og innimellom tar jeg meg en pause for å drikke kaffe eller te, og for å smake på årets julebakst. Snart er det tid for å se på en DVD på tv. Det er julepyntet i stuen, juletreet er tent og julestjernen lyser i vinduet. Det er en typisk romjulsdag full av julestemning og avkobling.

20131228-213246.jpg

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: