God jul!

20131224-185728.jpg
Endelig er det julaften og jeg har tatt turen til Lillehammer for å feire julen sammen med min familie her. Jeg kjørte hit i formiddag i øsende pøsende regnvær, og vel fremme regner det fortsatt. Så det er et helt uvanlig julaftenvær her; det er nesten blitt grønt igjen ute. Men det gjør ikke noe, for inne er det varmt, godt og julekoselig, og nå jeg ser frem til noen fine og avkoblende dager sammen med familie og venner. I skrivende stund har kirkeklokkene fra kirken i nærheten ringt julen inn, og da starter julehøytiden hos oss, som i de tusen hjem. Jeg ønsker alle som leser denne bloggen en riktig god jul!

Klem fra Bodil

2 kommentarer

  1. Gledelig Jul Bodil! Vi er privilegerte som bor i Norge og feirer jul her. Jentene og jeg var hos mor og far sammen med kjæresten til Sofie. Det var en fin og koselig kveld. Far feiret jul hjemme mot alle odds. Han er en tøffing. Ønsker deg og barna en koselig fortsettelse! klem fra Cecilie

  2. Tusen takk, Cecille – og takk også for hyggelig julebrev! Jeg har ikke kommet så langt at jeg har fått sendt ut noen julebrev enda, det blir nok i romjulen som vanlig:). Ja, jeg er enig – vi er privilegerte som bor og feirer jul i Norge. Tenk f eks på så mange konflikter det er rundt i verden, som bringer folk på flukt, eller som skaper ulevelige forhold for sivilbefolkninger. Det er noe å tenke på.

    Så fint ellers å høre at du har hatt en koselig jul, – jeg ønsker deg og dine noen fortsatt fine dager! Klem fra Bodil

Legg inn en kommentar

%d