Gyldent desemberlys

20131217-170211.jpg
Jeg begynner å komme meg igjen etter å ha hanglet litt noen dager, men holder meg fortsatt inne slik at jeg skal bli helt frisk. Nå har jeg imidlertid dratt hjem igjen etter å ha vært noen dager på Lillehammer. Og dagen i dag har bare gått med til å sitte og planlegge dagene fremover, slik at jeg skal få en oversikt over det som skal skje før jul. Og jeg har laget en lang “to-do liste”, over hva som skal kjøpes, hva som skal lages og hva som skal gjøres fremover. Merkelig hvor mye enklere alt blir bare man skriver opp det som skal skje på en lapp:). Ellers har det vært en nydelig desemberdag her. Det har vært en lav desembersol ute. Og siden mesteparten av snøen nå er borte etter gårsdagens regnvær, ble det et fint gyldent lys over skogen og hagen, da solen skinte på busker og grener som fortsatt har høstfarger.

20131217-170224.jpg

20131217-170241.jpg

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: