En førjulsettermiddag

20131211-211831.jpg
I dag har det vært en ganske avkoblende førjulsettermiddag her, heldigvis uten noen som helst form for julestress. Det har vært ettermiddagen for bare å slappe av, og for å ta det litt med ro. Jeg har forsøkt å ikke tenkte på alt som skal gjøres og alt som skal rekkes før jul. For noen avkoblende ettermiddager trengs også i tiden før jul, ihvertfall for meg. Ute har det vært tåke og ganske tungt vær, og da har det vært fint å kose seg litt inne. For anledningen med gløgg og småkaker sammen med mine store jenter som er hjemme for tiden. Og det er jo naturligvis kjempekoselig når de er hjemme; gløggen smaker ekstra godt da:).

20131211-211926.jpg Forresten, så har det kommet mange nye gløggtyper på markedet i det siste. Denne alkoholfrie eplegløggen som du ser på bildet, kjøpt på Vinmonopolet, smakte godt.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: