Noen bilder fra førjulstiden

I dag har den første snøen kommet her; ute har det blitt lyst, hvitt og fint. Og i skrivende stund, når det er i ferd med å bli mørkt ute, så lyser de snødekte utejuletrærene opp, og skaper litt førjulstemning utenfor huset. Det har også blitt ganske kaldt ute, og da er det godt å kunne oppholde seg innendørs og fyre litt på peisen. Nedenfor noen glimt fra min førjulstid. Så langt har den absolutt bydd på mange hyggelige opplevelser. Alt fra koselige selskaper og julebord med kolleger og venner, til besøk på et julemarked. Litt baking, og andre tradisjonelle førjulsaktiviteter, har det også blitt tid til. Akkurat nå sitter jeg her og funderer over hva jeg skal gi familie og venner i julegaver. Det er virkelig ikke så lett å finne på. Men jeg bestemt meg for å bli ferdig med julegavene denne uken, for neste uke har jeg nemlig planlagt å ta meg noen dager fri – og de dagene har jeg ikke tenkt å benytte til juleforberedelser. Så da må jeg bare i en fart finne ut hva jeg skal gi:)
Trykk på bildet hvis du vil se det i større format.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: