Fine julegaver med bilder på

I løpet av året har jeg tatt massevis av bilder, men stort sett så har bildene bare blitt liggende på PCen litt hulter til bulter. Men her om dagen så satte jeg meg ned, og tenkte på om det var noe jeg kunne bruke alle disse bildene til? Først tenkte jeg at jeg kanskje kunne forstørre noen av dem, og sette dem i ramme. Svart-hvitt bilder for eksempel, kan bli stilige hvis man setter dem i den rette rammen. Men etter å ha googlet litt, må jeg si jeg ble overrasket over hvor mange forskjellige produkter man kan få trykket bildene sine på. Det finnes i det hele tatt utallige muligheter. Sjekk for eksempel ut disse nettstedene:

Fotogaver Japan photo
Fotogaver – Smartfoto

Her er noen jeg kunne ha lyst til å prøve:

– Fotobøker
En personlig fotobok med egne bilder kan bli kjempeflott. Man kan bare laste ned bildene man ønsker å bruke, og få dem trykket i en bok. For eksempel kan man laste ned bilder av familien, eller man kan lage bøker med andre temaer; f eks naturbilder, portretter, dine beste Instagram-bilder o.l. En slik bok kan virkelig bli en personlig gave, og jeg synes ikke prisen ser ut til å være så aller verst heller.

Ellers så synes jeg det ville ha vært spennende å designe noen av disse produktene med egne bilder:

– Skriveblokk
– Notisblokk
– T skjorter
– Krus med eget design
– Matboks
– Bokmerke
– Skulderveske
– Forkle

I tillegg er julekort med bilder av familien, eller bare av ungene, alltid en sikker vinner. Slike julekort er det koselig både å gi og å få, og det finnes mange kjempefine maler som kan benyttes. Nedenfor ser du et bilde av Anine, eldste datter, tatt av henne i 1989, da hun var ett år. Anine er en ordenlig julejente, for hun har bursdag på julaften, og som seg hør og bør måtte vi kle hennne ut som en liten smånisse på julekortbildet. Så disse bildene ble brukt på julekortet til slekt og venner det året, og de gjorde naturligvis stor lykke. For alle synes det er koselig å få bilder av små nisseunger, og av familien:).

20131203-230652.jpg

20131203-230638.jpg

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: