Endelig fredagskveld

20131122-204912.jpg
Så er det endelig fredag, og når jeg går gjennom gatene på vei hjem sent på ettermiddagen, er det mørkt, men likevel hvitt overalt, både på bakken og på trærne. Det er ikke snø som gjør det hvitt, men barfrosten. For i dag har det vært en av de kaldeste dagene her hittil i høst. Det er skikkelig friskt og kaldt, og når jeg kommer hjem så viser gradestokken minus 8. Nå ser jeg frem til en fredagskveld hjemme i sofaen, med litt vin i glasset, og favorittprogrammet på tv. Jeg ser frem til helga også. Litt av hvert står på programmet, både litt førjuls-selskapelighet og en tur ut i skogen naturligvis. Og kanskje får du noen bilder fra den skogsturen her på bloggen litt senere i helga.

Tilslutt så vil jeg rette en takk til deg som leser denne bloggen. Takk for at du titter innom! Det er jeg veldig glad for. Jeg er godt fornøyd med besøket på bloggen, og takk enda en gang for at du har lyst til å følge meg i smått og stort som er viktig i mitt hverdagsliv. Enten det nå handler om matoppskrifter eller bilder, eller om det å leve i nuet, følge rytmen i naturen, eller om det å se det store i det lille.
Eller det handler om samfunnet vårt; om en verden eller en jord som blir litt bedre om vi bryr oss både om den og om menneskene som bor der.

En riktig god helg ønsker jeg deg:)

Bodil:)

Sendt av

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s