Et par dagers fri

20131108-083631.jpg

Først tusen takk for alle kommentarene og tilbakemeldingene i går; det var veldig hyggelig:)
Akkurat nå befinner jeg meg i Bergen. Jeg har bevilget meg et par dagers fri, og har dratt hit for å besøke datteren min som studerer her. Og for en gangs skyld fant jeg ut at jeg ville ta toget. Det ble en flott tur over Hardangervidda hvor det var full vinter, og det fikk meg til å lengte litt etter snø og skigåing. Nå håper jeg at det kommer snø hjemme snart også. Ellers så var det en kjempefin opplevelse å ta toget, for selv om toget går raskt, så er det jo en litt mer langsom opplevelse enn å ta fly. Tiltross for ambisjonen om å ta fri, det ble til at jeg satt og jobbet litt underveis, men jeg fikk da sett ut av vinduet og på utsikten også. I Bergen har det blitt tid både til en spasertur ute i regnværet og til et restaurantbesøk, og på fredag venter nok shopping og en og annen severdighet.

20131108-082050.jpg

1 Comment

  1. Godt å høre at det fins andre som lengter etter vinter og snø! Det har overrasket meg hvor mange som hisser seg voldsomt opp når det temaet kommer på bane. Og godt å høre at noen bestemmer seg for å ta toget innimellom. Langsomhet er kanskje ikke det vi har mest av i dag – men det virker som om du er flink til å ta vare på øyeblikkene, Bodil!

Leave a Reply