Fredag morgen og litt stress

20131101-083809.jpg

Det er fredag morgen og min vanligvis så rolige start på dagen blir satt på en prøve. Jeg fyker nemlig rundt og pakker, for i dag og i morgen skal jeg delta på et seminar i regi av jobben. Og siden jeg aldri lærer meg å pakke ferdig kvelden før, blir slike morgener ofte preget av stess. Men jeg ser virkelig frem til seminaret, og et par dager sammen med gode kolleger. Temaet for seminaret er superinteressant. En del av tiden skal vi nemlig bruke til å snakke om morgendagens arbeidsformer, og hvilke krav disse arbeidsformene vil stille til fremtidens arbeidsplasser, bygninger og virksomheter generelt. Utvikling i nye arbeidsformer går lynraskt og denne fremtiden tror jeg kommer raskere enn vi tror. Det er den raske teknologiske utviklingen som er drivkraften. Moderne teknologi er jo slik at den er tilgjengelig overalt, og etterhvert blir det slik at vi kan kommunisere hvor som helst fra virtuelt. Dette gir interessante fremtidsperspektiver hva gjelder integrasjonen mellom teknologi, utførelse av arbeidet og livet generelt. Blir fremtidens arbeidsliv mer utført hjemme, og hvordan sikres samarbeidet og samspillet med kollegene? Det skal bli fint å kunne dvele litt ved dette på dagens seminar. (Hvis du forresten er interessert i dette temaet anbefaler jeg deg å google på “fremtidens arbeidsformer” eller “workplace future”.)

Og nå er jeg heldigvis ferdig med pakkingen, og jammen ble det tid til å lage en liten smoothie på morgenkvisten også. Her er oppskriften på en enkel og god smoothie:

1, 5 dl smoothiemix
1 dl frosne bær
2 dl yoghurt
0.5 dl juice eller melk

Ha bærene i en bolle eller blender. Ha først i juicen og deretter yoghurt. Mixe sammen i blender eller med stavmikser.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: