Om det å vise mot

Noen tanker om det å være modig og det å vise mot på bloggen i dag. Jeg synes det er viktig å kunne si sin mening og ytre seg; det tror jeg er viktig for alle. Men det er ikke alltid at det passer seg sånn og si hva man mener. Noen ganger får man ikke frem ordene, og andre ganger tør man ikke. Og så skal man jo ikke ytre seg på en måte som er respektløs overfor andre. I andre situasjoner igjen kan det være slik at det ikke er helt god latin å si hva man mener. Men jeg beundrer folk som sier det de mener, og står opp for det de tror på, selv om de står alene. Og som ytrer seg, selv om det blir litt som å tale Roma midt imot. Og så beundrer jeg folk som kjemper for det som er viktig for dem, selv om det skaper reaksjoner. Og som våger i livets utfordrende situasjoner.

Her er Mikael Wiehes kjempefine sang Sång till modet:
http://www.youtube.com/watch?v=vTLTMyReMBw

Legg inn en kommentar

%d