Mandag morgen og litt blues

20131013-223227.jpg
Så er det mandag morgen og ny uke igjen. Egentlig ikke min favorittmorgen blant ukedagene, men det er alltid en fordel å prøve å tenke litt positivt. Så langt det er mulig så tidlig på morgenen. Så selv om det egentlig er litt mandag morra blues her, og det er mørkt ute, er det i grunnen mye å glede seg over. I slutten av denne uken skal jeg f eks dra på tjenestereise til London, og det ser jeg frem til, for det blir sikkert et veldig interessant besøk. Og London er alltid en veldig bra by å besøke.
Ellers så skal jeg prøve å få unna noen nødvendige oppgraderinger i huset her denne uka, og da kommer Eivind, sønnen i huset, og hjelper meg. Og det er jo en stor glede å ha så hjelpsomme og greie barn:) Og så har jeg tenkt å fortsette å glede meg over den fantastisk fine høsten vi har nå, og nyte den både ute og inne.

Ønsker deg som leser denne bloggen en riktig fin mandag:)

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Leave a Reply