Mandag morgen og litt blues

20131013-223227.jpg
Så er det mandag morgen og ny uke igjen. Egentlig ikke min favorittmorgen blant ukedagene, men det er alltid en fordel å prøve å tenke litt positivt. Så langt det er mulig så tidlig på morgenen. Så selv om det egentlig er litt mandag morra blues her, og det er mørkt ute, er det i grunnen mye å glede seg over. I slutten av denne uken skal jeg f eks dra på tjenestereise til London, og det ser jeg frem til, for det blir sikkert et veldig interessant besøk. Og London er alltid en veldig bra by å besøke.
Ellers så skal jeg prøve å få unna noen nødvendige oppgraderinger i huset her denne uka, og da kommer Eivind, sønnen i huset, og hjelper meg. Og det er jo en stor glede å ha så hjelpsomme og greie barn:) Og så har jeg tenkt å fortsette å glede meg over den fantastisk fine høsten vi har nå, og nyte den både ute og inne.

Ønsker deg som leser denne bloggen en riktig fin mandag:)

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: