Ett hus – året rundt

Når jeg skal ut til turstiene eller skiløypene like i nærheten av her jeg bor, så må jeg gå forbi en gammel hytte som ligger like ved der turstiene starter. Og siden jeg ofte har med meg kamera eller IPhone på turen, har det blitt til at jeg i løpet av det siste året har fotografert denne gamle hytta med jevne mellomrom. Bildeserien nedenfor starter i november i fjor da jeg var ute og gikk tur på en mildt sagt regntung novemberdag. Blogginnlegget En våt dag i Nordmarka finner du nedenfor. Og bildeserien slutter med et bilde fra turen jeg gikk forrige søndag. Jeg synes bildene med all tydelighet viser hvor foranderlig og omskiftelig det er ute i naturen. Selv om naturen og hytta ligger der, som den alltid har gjort, så er inntrykket likevel så forskjelligartet hver gang jeg går forbi. Inntrykket varierer etter værforholdene; etter sol, snø eller regn eller etter årstidenes skiftinger. Og det er det som er så fint med å gå ut på tur, at opplevelsene er litt forskjellige fra gang til gang:)

20131010-215108.jpg
På tur er novemberdag i 2012.
En våt dag i Nordmarka

20131010-215141.jpg
En snørik februardag
En vinterlig tur i skogen

20131010-215151.jpg
Skisøndag i januar.
Vintersøndag

20131010-215344.jpg
En dag tidlig i mai.
En vårtur i skogen

20131010-215425.jpg
Forsommer – tidlig i juni.
Blomstring ved elvebredden

20131010-224446.jpg
En dag i begynnelsen av juli.

20131010-224522.jpg
Bilde tatt i begynnelsen av september

20131010-231009.jpg
Bilde fra første helg i oktober.
En fin høsthelg
Og tilslutt et sitat av Arne Næss:

“Å gå samme turen ti ganger kan gi deg følelsen av gjentagelse, men å gå den hundre ganger kan gi deg en fornyet følsomhet og glede over hver ”bitte lille” ting på veien.”

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg inn en kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s