På tur med kameraklubben – retro bilder

På disse bildene er det tydeligvis kameraklubben som er ute på tur. Det er ihvertfall det han har merket bildene med, min far, i det fotoarkivet som vi har etter han. Turen med kameraklubben fant sted i året 1957, og den gikk til Killia i Øyer, like ved Lillehammer.

Min far hadde forresten stor glede av sin fotograferingshobby. Han hadde glede både av å ta bilder, og av å være med i kameraklubben. Han likte særlig godt å ta bilder der han kunne eksperimentere med lys og motlys, og jeg tror nok at vinterfotografering spesielt sto hans hjerte nær. Han var også veldig opptatt av at man alltid må gå så nært motivet som mulig for å få gode bilder. Og det har resultert i at jeg hver gang jeg fotograferer nesten synes jeg kan høre det evige mantraet hans i bakhodet, om alltid å gå nærmere motivet:).

20131005-081411.jpg

20131005-081458.jpg

20131005-081515.jpg

20131005-081538.jpg

20131005-081610.jpg
Jeg har i noen uker vist gamle høstbilder her på bloggen. (Sjekk ut kategorien nostalgi hvis du ikke har sett dem) Det blir nå en pause fra retro-bildene for en stund, men jeg kommer tilbake til dem litt utpå vinteren. Og da blir det nok med julebilder og vinterbilder.

Jeg ønsker alle lesere av denne bloggen en fortsatt fin helg. Takk for at du titter innom:)!

Klem fra Bodil

1 kommentar

  1. onkel hadde sikkert rett, men i dag finnes det jo mange gode foto linser som det er mulig å ta gode avstandsbilder med! Lykke til med hobbyen. mange fine bilder , her, Bodil!

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: