Et år med blogging

Her om dagen fikk jeg en “Happy Anniversary”-melding fra WordPress, og det betyr at jeg i disse dager har blogget i ett år! Og hadde du sagt til meg i fjor at jeg kom til å skrive et blogginnlegg hver dag, og at jeg i tillegg skulle komme til å ta en masse bilder, så hadde jeg nok ikke trodd deg:). Men slik har det altså blitt. Med bloggingen har jeg fått meg en ny og morsom hobby, og gjennom bloggingen har jeg også funnet ut at jeg liker å gå rundt å ta bilder av hverdagslivet enten det foregår på tur, ute i hagen, ved kjøkkenbenken eller andre steder. Og deretter skrive noen ord til… Bloggideer det får jeg stort sett fra store og små hendelser i hverdagen, fra tanker og følelser som måtte dukke opp, fra erfaringer, fra motiver og gjenstander jeg ser, fra bilder jeg tar (og fra bilder jeg har…) Og resultatet? Det blir en blogg med litt av hvert, og med et litt forskjelligartet uttrykk. Men det er et uttrykk jeg trives med, og som jeg liker.
En annen hyggelig side ved det å blogge er å få innblikk i en ny og spennende bloggverden. Det finnes så mange blogger “der ute” som er både gode, interessante og tankevekkende, og de koser jeg meg med å lese. Så herved en liten takk fra meg, og takk også for at du titter innom bloggen min. Og jeg kommer nok ikke til å gi meg med bloggingen med det aller første:)

Og disse bildene? De er fra en helt hverdagslig snartur jeg tok til Lillehammer i forrige uke.

20130923-214329.jpg

20130923-214647.jpg

20130923-214700.jpg

20130923-214832.jpg

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: