Litt forandring fryder

Litt om blogging og bloggdesign i dag. I går fant jeg nemlig ut at jeg var gått litt lei av bloggdesignet som jeg har hatt en tid nå, og bestemte meg derfor for å oppgradere til et nytt. Det å velge ut et nytt bloggdesign er absolutt ikke lett; på WordPress.com plattformen er det så mange fine og spennende bloggtemaer å velge mellom, at det å velge et nytt bloggdesign virkelig gjør at en står overfor valgets kvaler. Og ikke bør bloggdesignet være for vanskelig heller, siden min tålmodighet er ganske kort hvis jeg ikke forstår meg på malene:)

Men tilslutt så fant jeg et jeg likte, og resultatet ser du her. Jeg valgte det spesielt utfra at det gir en god visning av bilder, siden jeg legger ut så mye av det. Og ellers utfra at det var ganske likt det jeg hadde før.

Så nå gjenstår det bare å venne seg til forandringene for min del, og hvis jeg får det til, kan det hende at jeg jobber litt videre med bloggdesignet og legger på et toppbilde etterhvert.

20130908-133238.jpg

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: