Litt innhøsting fra hagen

20130914-211031.jpg

I løpet av sommersesongen har jeg flere ganger kunnet høste inn grønsaker fra egen avling, og på bildet ser du hva jeg høstet inn da jeg var ute i kjøkkenhagen i går. Vi har nemlig en liten kjøkkenhage utenfor i hagen, og den er ikke stor – den består kun av fire plantekasser. Den lille kjøkkenhagen ble laget i fjor ved bruk av pallekarmer som ble satt oppå hverandre, og blogginnlegget fra fjorårets kjøkkenhageetablering kan du se her.

Både i fjor og i år har vi hatt stor glede av plantekassene. I en av kassene har jeg plantet urter, og de benyttes ofte i matlagingen for eksempel til kryddersmør eller i urtesauser. I en annen av kassene har jeg sådd ettårige sommerblomster, og der blomstrer erteblomstene flittig akkurat nå. I resten av kassene har vi hatt grønsaker, og jeg har med jevne mellomrom kunnet høste inn både squash, tomater og poteter fra kassene. Det er en veldig artig hobby å dyrke grønsaker selv synes jeg, og selv om det ikke er så stor plass i plantekassene er det likefullt mulig å få frem en fin liten avling. Og nå kan jeg se frem til en middag med selvdyrkede grønsaker på bordet en av dagene.

20130914-211047.jpg

Sendt av

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s