En rolig start på dagen

20130912-070113.jpg
Jeg er heldig og har fleksitid, og det gjør at jeg har mulighet for å det litt rolig på morgenen. Da tar jeg meg god tid, drikker te og spiser en god frokost. Ofte leser jeg nettaviser eller blogger, eller jeg ser på tv. I det hele tatt prøver jeg å stresse minst mulig på morgenkvisten. Livssituasjonen er forresten ganske så annerledes nå enn den var da ungene var små. Nå kan jeg ta det litt roligere, og etter en slik start er jeg klar for å ønske den nye dagen velkommen, og klar for å ta fatt på hverdagens små og store aktiviteter.

Sendt av

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s