En solrik fredags ettermiddag

20130906-190032.jpg

Det er fredagsettermiddag, og jeg har satt meg ut i hagen for å slappe av etter en travel uke. Det er så fint å sitte ute, selv om det nå merkes at det begynner å bli høst. Været er nydelig; det er solskinn, godt, varmt og vindstille. Men høsten er som sagt like om hjørnet. Blader og busker i hagen er i ferd med å bli røde, – innimellom sensommerblomstene som fortsatt blomstrer. Og det har kommet et kjølig drag i luften.

Jeg ser frem til helgen, hvor jeg har mye på programmet. Blant annet skal jeg treffe gode venner, dra ut og farte litt, og gjøre ulike aktiviteter her hjemme. Også har jeg en, inntil nå, hemmelig ambisjon. Jeg har nemlig tenkt å begynne å jogge litt igjen etter en ganske lang treningspause. Jeg har slitt med luftveisinfeksjoner i hele år, men nå har jeg blitt bedre. Og siden jeg har levd ganske godt i hele sommer, og på grunn av helsa har vært litt stillesittende, så har tiden kommet for et sunnere liv med noe mer bevegelse:).

Jeg vil benytte anledningen til å ønske alle mine blogglesere en riktig god helg; takk for at du titter innom denne bloggen!

Bodil:)

20130906-190044.jpg

20130906-192104.jpg

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: