Endelig er det helg

20130830-190511.jpgEndelig er det dagene for å slappe av og kose seg, for å spise god mat og drikke godt drikke, og for ha det hyggelig sammen med familie eller gode venner. Eller dagene for å lese, trene, gå tur i skogen eller for å shoppe. Eller dagene for å jobbe i hagen, male, gå på kino, for å se en utstilling eller gjøre andre aktiviteter. Endelig er det dagene for å rydde, vaske hus og klær og se på tv, og få gjort alt det man ellers ikke får gjort i løpet av uka.

Eller kanskje det også er dagene for å dvele litt ved det som er viktig i livet, og for å undre seg over stort og smått i tilværelsen, – enten alene eller sammen med noen man liker? Eller kanskje det er dagene for å ta en titt på stjernene?

20130830-190517.jpg

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: