Endelig er det helg

20130830-190511.jpgEndelig er det dagene for å slappe av og kose seg, for å spise god mat og drikke godt drikke, og for ha det hyggelig sammen med familie eller gode venner. Eller dagene for å lese, trene, gå tur i skogen eller for å shoppe. Eller dagene for å jobbe i hagen, male, gå på kino, for å se en utstilling eller gjøre andre aktiviteter. Endelig er det dagene for å rydde, vaske hus og klær og se på tv, og få gjort alt det man ellers ikke får gjort i løpet av uka.

Eller kanskje det også er dagene for å dvele litt ved det som er viktig i livet, og for å undre seg over stort og smått i tilværelsen, – enten alene eller sammen med noen man liker? Eller kanskje det er dagene for å ta en titt på stjernene?

20130830-190517.jpg

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Leave a Reply