Borte bra, men hjemme best

20130828-212142.jpg

Jeg har vært på reisefot i utlandet en ukes tid, og var veldig glad for å være hjemme igjen, da jeg litt trøtt og sliten ankom huset og hagen tirsdag kveld. Ingenting er som å komme hjem når man har vært borte en stund! Borte bra, men hjemme best” – det er et godt ordtak, synes jeg. Det første som slår i mot meg når jeg går inn på gårdsplassen hjemme, er synet av blomsterpotter med frodig blomstrende pelargonia. Pelargonier som jeg har drevet frem fra stiklinger, og som jeg har hatt ute i hagen i hele sommer. Heldigvis er det fortsatt litt sommer! Kvelden er varm og god, så jeg tar meg en tur rundt i den fortsatt blomstrende hagen. I den varme augustkvelden er det som om all trøttheten og stresset fra reisen blir blåst bort.

20130828-225540.jpg

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: