Høstetid – retro bilder

Noen bilder fra innhøstingen av epler, og sanking, “i gamle dager” på bloggen min i dag. Som jeg har fortalt om tidligere så bodde jeg et sted der vi hadde en ganske romslig hage. Hagen var en typisk nyttehage, med bærbusker, eple- og plommetrær og en kjøkkenhage. I kjøkkenhagen dyrket min far poteter, redikker og salat. Høydepunktet i hagelivet var innhøstingen av epler og plommer om høsten; jeg husker at jeg likte innhøstingen kjempegodt.
20130816-232743.jpg

Her er min mor igang med å plukke epler i det fine høstværet.

20130816-232418.jpg
Her har min bror og jeg også plukket litt epler. Kanskje det er nedfallsfrukten vi har samlet opp i bærenettet? Det ser friskt og kaldt og typisk høstlig ut.

20130816-232654.jpg
Jeg husker veldig godt at eplene var sure. Veldig sure! Men vi spiste dem likevel. Plommene var mer min favoritt, de var mye søtere. Fortsatt minner smaken av plommer meg om innhøstingen av plommer om høsten.

20130816-232718.jpg
Et artig bilde min far har tatt her! Skal tro hva jeg leter etter i lomma til lekekameraten min?

20130816-232847.jpg
Ellers besto høsten også av molteturer. Ofte var min far ute på molteturer i timevis. Her er det min mor som har plukket litt molter.

20130816-232854.jpg
Ønsker alle lesere en kjempefin helg! Akkurat nå befinner jeg meg i København hvor jeg har vært noen dager. Noen glimt fra besøket kommer på bloggen i morgen!
Bodil:)

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg inn en kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s