Om å gjøre det som er viktig

20130817-181916.jpg

Av og til kan hverdagene bli litt travle, med hundrevis av små og store gjøremål. Det er nesten så en kan bli litt stesset av alt som skjer, og av alle aktivitetene. Hverdagene flyr av sted som i en virvelvind. Innimellom når jeg har slike dager, så prøver jeg å stoppe litt opp og tenke meg om. Bruker jeg tiden min slik jeg ønsker? Er det dette jeg egentlig vil? Jeg tenker at tiden ikke skal bestemme over meg, og at jeg ikke skal flyte av sted og prøve å oppfylle alle små og store forventninger som er pålagt enten av meg selv eller andre. Jeg vil foreta bevisste valg, og bruke tiden på det som er viktig for meg og mine, og det jeg har lyst til å gjøre. For livet mitt vil jeg fylle med det som får tiden til å stå stille en stund:).

20130817-181704.jpg

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Leave a Reply