En søndag med regnvær

20130818-101658.jpg

Det er søndag formiddag, og i dag våknet jeg opp til et kraftig regnvær her, i motsetning til i går da været var helt strålende. Og for første gang i år synes jeg det er blitt litt høstlig ute. Regnet og den friske luften har for første gang litt høst over seg. Jeg gleder meg til høsten, den er en fantastisk årstid. Jeg ser frem til å gå lange høsturer i skogen og på fjellet, til høstfargene og til å plukke bær og sopp. Jeg ser frem til lange mørke kvelder, der jeg kan sitte foran peisen å stirre inn i flammene, drikke kakao, eller lese en bok. Og til hyggelig samvær i mørke kvelder. Jeg gleder meg til høststormene, til dagene da vinden og regnet pisker mot ruta. Høsten er en ettertankens tid, men den er også vakker og full av opplevelser. Men akkurat i dag, på en regntung søndags formiddag, skal jeg ta en lang og god frokost, og kanskje det blir en liten tur ut i skogen på meg utpå dagen.

20130818-101707.jpg

20130818-101715.jpg

Sendt av

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s