Det er så viktig å drømme litt

20130815-234911.jpg
Fremtiden tilhører de som tror på skjønnheten i sine drømmer, sa Ellanor Roosevelt.

Jeg synes det er et fint utsagn. Det er så viktig å ha noen drømmer, – noen tanker, ideer og visjoner for fremtiden. Drømme kan en gjøre om en er gammel og ung, – på kort sikt eller lang sikt.

Det fine er at man kan drømme om alt mulig – drømmen, ideene og tanken er fri.

Noen drømmer stort og andre drømmer smått. Noen drømmer om noe de vil jobbe med, andre igjen drømmer om noe de vil skape eller oppleve, og noen drømmer om noe de vil oppnå eller realisere.

Gi meg de brennende hjerter skrev Rudolf Nilsen, om de som drømmer om, og jobber for, et bedre samfunn. Om idealistene som er så viktige i samfunnet vårt.

Drømmer er viktige for å skape seg fremtidsbilder, mål og visjoner. Drømmer er viktige for å oppnå noe. Drømmer er viktige for å kunne følge sin pasjon og sette sin unike signatur her i verden. Ofte er det slik at mange ikke våger å følge sine drømmer, fordi det finnes så mange forståsegpåere som mener noe annet, og som begrenser engasjementet og psyker ned andre. Da gjelder det å tro på drømmen og ikke la seg affisere eller la seg dras ned.

Jeg synes det er fint å sitte å drømme litt. Det er fint å sitte å drømme om kvelden når alt roer seg, eller når man sitter på toget, eller jobber ute i hagen.

Jeg drømmer om fremtiden, og om det jeg har lyst til å gjøre. Om lykke og det gode liv. Det er så mye spennende å se, gjøre og oppleve. Akkurat i disse dager starter jeg på et studie som jeg har drømt om, – som jeg har hatt lyst til å starte på lenge.

Jeg gleder meg til å ta fatt på det. En annen gang vil jeg fortelle om dette studiet her på bloggen.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: