Godnatt en fin kveld

20130810-213722.jpg

Det er lørdagskveld, og dagen har vært travel for meg. Ferien er nå over, så i dag har det vært dagen for å rydde og vaske klær etter ferien, og for å handle mat. Det er noe med det å vaske klær, rydde og komme i orden igjen etter en ferie. Slike aktiviteter synes jeg hjeper på det å komme seg ut av feriemodusen, og de bidrar også til at jeg føler at jeg kommer litt ajour til hverdagen begynner igjen på mandag. Denne ferien har virkelig vært fin for meg, med med mange spennende opplevelser og aktiviteter. Været har vært helt uforglemmelig, og i det hele tatt synes jeg ferien har gitt meg masse ny energi som jeg er sikker på at jeg vil flyte på lenge utover høsten. Og heldigvis er ikke sommeren slutt ennå!
Ellers i dag har jeg vært på farten, og hatt hyggelig besøk av en venninne. Vi har pratet, spist god mat og kost oss, og siden det regnet ute ble det til at vi fyrte opp i peisen. En koselig slutt på en fin dag.

Ønsker alle mine blogglesere en fortsatt fin kveld, og etterhvert også en god natt:)!

Klem fra Bodil

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: