En av sommerens store gleder er å bade

20130801-110109.jpg
En av sommerens store gleder er etter min mening å bade – enten det er i sjø eller i ferskvann. Og for meg er det slik at jo flere forfriskende bad jeg får – jo bedre er sommeren. Det er nesten som om definisjonen på en god sommer har noe med bading å gjøre, for når en bader er det vanligvis også fint vær og sol. Og de gode somrene er jo solrike, selv om de regnfulle er gode også:). I de gammeldagse somrene da jeg var barn, og da det alltid var sol, var det veldig stor stas da vi dro ut for å bade på ettermiddagene. Vi dro til et badested i nærheten av Mjøsa, der vannet var varmt og godt, medbrakt luftmadrasser, badeballer, baderinger, svømmemasker og snorkler. Og noe godt å spise til vi var ferdige med badet. Og nesten aldri ville vi dra hjem, aller helst ville vi bade mye mye lenger.

Jeg har nå snart vært i to uker på Sørlandet her jeg tilbringer ferien, og det har blitt mange forfriskende bad på meg disse dagene. Vannet i sjøen har vært varmt, og det har også vært klart og rent. Og (nesten) ingen maneter i sikte. Jeg håper været holder, da satser jeg på at det blir mange flere bad på meg før jeg drar hjem!

20130801-110001.jpg

20130801-110050.jpg

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Leave a Reply