En av sommerens store gleder er å bade

20130801-110109.jpg
En av sommerens store gleder er etter min mening å bade – enten det er i sjø eller i ferskvann. Og for meg er det slik at jo flere forfriskende bad jeg får – jo bedre er sommeren. Det er nesten som om definisjonen på en god sommer har noe med bading å gjøre, for når en bader er det vanligvis også fint vær og sol. Og de gode somrene er jo solrike, selv om de regnfulle er gode også:). I de gammeldagse somrene da jeg var barn, og da det alltid var sol, var det veldig stor stas da vi dro ut for å bade på ettermiddagene. Vi dro til et badested i nærheten av Mjøsa, der vannet var varmt og godt, medbrakt luftmadrasser, badeballer, baderinger, svømmemasker og snorkler. Og noe godt å spise til vi var ferdige med badet. Og nesten aldri ville vi dra hjem, aller helst ville vi bade mye mye lenger.

Jeg har nå snart vært i to uker på Sørlandet her jeg tilbringer ferien, og det har blitt mange forfriskende bad på meg disse dagene. Vannet i sjøen har vært varmt, og det har også vært klart og rent. Og (nesten) ingen maneter i sikte. Jeg håper været holder, da satser jeg på at det blir mange flere bad på meg før jeg drar hjem!

20130801-110001.jpg

20130801-110050.jpg

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: