Morgen og lesing av bok

20130730-003028.jpg

Ferielivet går sin gang, for meg som tilbringer ferien på hytta på Sørlandet. Været er fortsatt strålende og dagene blir stort sett tilbrakt utendørs. Det å kunne sitte ute til langt på formiddagen og lese en god bok, er virkelig en luksus en kan unne seg i ferien. Det er så fint å ha god tid til bare å sitte og lese, og bli helt oppslukt i fortellingen (akkurat nå er det forresten en roman at den finske forfatteren Marta Tikkanen jeg leser) Ellers gikk gårsdagen med til forberedelser for å få hyggelig feriebesøk til hytta i går. Det ble både baking, vasking og en tur til Tvedestrand for å handle.

20130730-001701.jpg

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Leave a Reply