Dagen for å jobbe litt på hytta

20130727-174811.jpg

Den første uken av ferien har jeg stort sett bare koblet av, og hatt ferie uten noen som helst plikter eller krav. Men i går var det dagen for å sette i gang med litt arbeid på hytta. For det er alltids noe å gjøre på en hytte, – noe som krever vedlikehold eller som må utbedres. Så i går startet jeg prosjekt maling av terrassegulv, og siden begynte jeg arbeidet med å klippe bort busker og kratt som vokser rundt hytta. Som så mange andre steder gror det i en rekordfart rundt her, og hvis jeg ikke tar et skikkelig grep nå, vil det nok ikke ta mange år før det blir litt gjengrodd. Her ved hytta er det nok mulig å holde veksten nede, men jeg synes det er synd at kulturlandskapet mange steder ellers i Norge gror igjen, slik at fine naturperler blir helt utilgjengelige.

20130727-174828.jpg

20130727-174845.jpg

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: