Et kveldsbad

20130725-210035.jpg

Det er sen ettermiddag, jeg tar sykkelen fatt, og sykler noen minutter til en badeplass like i nærheten av hytta. Nå så sent er det veldig fredelig der, de fleste av badegjestene har gått hjem. Vannet er deilig og oppvarmet, jeg hiver meg uti – svømmer rundt og bader lenge. Etterpå koser jeg meg med den medbrakte ettermiddagskaffen. Det å bade hører med til sommerens absolutte goder, synes jeg. Ofte er det en utfordring å takle det kalde vannet, slik det kan være å bade i Norge. Da er det bare å stålsette seg, og kaste seg uti – uten å nøle. Men i kveld er vannet så varmt at det ikke er noe problem, badet er bare forfriskende. På vei hjem stopper jeg, går av sykkelen og spiser noen modne villbringebær i veikanten. Og nyter synet av markblomstene like ved- både mjødurt, ryllik, reinfann og geitrams.

20130725-210106.jpg

20130725-210128.jpg

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Leave a Reply