Et kveldsbad

20130725-210035.jpg

Det er sen ettermiddag, jeg tar sykkelen fatt, og sykler noen minutter til en badeplass like i nærheten av hytta. Nå så sent er det veldig fredelig der, de fleste av badegjestene har gått hjem. Vannet er deilig og oppvarmet, jeg hiver meg uti – svømmer rundt og bader lenge. Etterpå koser jeg meg med den medbrakte ettermiddagskaffen. Det å bade hører med til sommerens absolutte goder, synes jeg. Ofte er det en utfordring å takle det kalde vannet, slik det kan være å bade i Norge. Da er det bare å stålsette seg, og kaste seg uti – uten å nøle. Men i kveld er vannet så varmt at det ikke er noe problem, badet er bare forfriskende. På vei hjem stopper jeg, går av sykkelen og spiser noen modne villbringebær i veikanten. Og nyter synet av markblomstene like ved- både mjødurt, ryllik, reinfann og geitrams.

20130725-210106.jpg

20130725-210128.jpg

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: