Gode apper for retro-bilder

Av og til lurer jeg på hva jeg gjorde før jeg fikk IPhonen, og begynte å laste ned apper. For når sant skal sies, så har jeg blitt litt hekta på apper selv om ikke alle er like gode, Og jeg tester rett som det er ut en og annen app. Av og til kan det gå litt vel mye tid til dette, så innimellom blir jeg litt lei:). En type app som jeg har hatt ganske stor glede av de siste månedene, er apper som muliggjør “retrostil” på bildene. Tenkte bare jeg skulle gi noen tips til apper for retrobilder som jeg synes er bra:

VSCOcam
Min favorittapp for retro-bilderedigering. VSCOcam har også et mobilt- kamera som er bra, men jeg bruker ikke dette så mye, siden jeg er godt fornøyd med Camera+. Jeg bruker mest VSCOcam til bilderedigering, og det fine er at man kan velge ulike fargenyanser, eller filtre, og deretter redigere utseendet på bildet videre. Dette gir mange valgmuligheter. Det tok litt tid før jeg lærte meg å bruke appen, men nå når jeg har lært den – er jeg veldig godt fornøyd.
Bilde redigert i VSCOcam:

20130719-120243.jpg

XnRetro
XnRetro har også veldig mange fine retrofiltre som kan benyttes, og man kan også her selv designe/regulere utseendet på bildet. Videre er det også mange fine rammer. Appen kan også benyttes som kamera, men jeg bruker ikke dette så mye.
Bilde redigert i XnRetro:

20130719-120506.jpg

Magic hour
Også mange fine filtre, og det er også mange muligheter til å redigere bildene. Noen av filtrene er litt vel effektfulle etter min smak, men mange er fine også. Bilde redigert i Magic hour:

20130719-120339.jpg

Instaphrame:
Ellers så bruker jeg også rammer og filtrene i appen Instaphrame. Her er det også veldig mange bra rammer og bildeoppsett. Gratisappen er like bra som betalingsappen, som heter Instaphrame pro. Bilde redigert med Instaphrame:

20130719-120626.jpg

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: