En helt vanlig ettermiddag i juli

Det er en helt vanlig ettermiddag i juli, og etter å ha sjekket Yr, finner jeg ut at dette er dagen for et lite improvisert grillselskap. Og snart ankommer barn, foreldre og bonusbror. Huset og hagen blir fyllt med liv og latter, grillen tennes opp og grillmaten tilberedes. Noen tar seg småturer ned for å se på elven. Etterhvert finner vi ut at det er for kaldt til å spise ute, og for mye vind til å fyre opp bålfatet, og da trekker hele selskapet inn. Vi spiser grillmat og koser oss. Noen drikker vin, mens andre bare vil ha vann. Siden går diskusjonen livlig rundt bordet om EU, om landbrukets kår i Norge, om biologisk mangfold og om hva vi tror vil bli den rødgrønne regjeringens skjebne til høsten. Vi spiser hjemmelaget is med jordbær til kaffen, og først langt utpå kvelden blir det stille i huset.

20130715-233535.jpg

20130715-233606.jpg

20130715-233850.jpg

20130716-071016.jpg

Sendt av

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s