Noen tanker ved bålet

20130705-213820.jpg

Når sommerkvelden mørkner er det fint å sitte ved bålet og la tankene fare. Det er noe fredelig og avkoblende ved det å sitte ved et bål, og mange tanker, refleksjoner, assosiasjoner og minner kommer frem. Det er også fint å sitte her i skogkanten og høre alle lydene fra skogen og elven. Kvelden og bålstemningen står i stor kontrast til den travelheten jeg vanligvis opplever i min hverdag. I flammene fra bålet kan jeg koble av og reflektere over viktige sider ved tilværelsen.

En riktig god og varm helg ønsker jeg alle mine blogglesere!

Bodil:)

20130705-213832.jpg

20130705-213845.jpg

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

2 thoughts on “Noen tanker ved bålet

Leave a Reply